Tennant takarítógépek - Profi takarítóeszközök vásárlása szakértőtől - Profitakaritokboltja.hu

keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tennant takarítógépek

Takarítógépek

A honlapon szerplő Tennant termékek árai, az aktuális valuta árfolyamnak megfelelően kis mértékben eltérhetnek!

TENNANT takarítógépek
Made in USA

Tennant Ionator
A Tennant gyár tudatos stratégiája a folyamatos fejlesztések biztosítása, így a termékkínálatunkban a legújabb technológiát jelentő és egyedülálló vegyszer és költségkímélő alkalmazások (Ec-H2O technológia ) is megtalálhatóak, amivel felszerelt gépeink akár már EU-s támogatás segítségével, állami pályázat keretében, Magyarországon is beszerezhetőek.

Részletek itt....Tennant por és vízszívók

Hosszú élettartamú, könnyűsúlyú készülékek, 6-60 literes tartályméretben. Igény szerint háti vagy hengerkefés típusban is rendelhető. Csendes működés, erős szívóhatás és könnyű kezelhetőség jellemzi.

Részletek itt....Tennant egytárcsás súrológépek

Minden takarítócég alap takarítóeszköze. Megbízható és könnyen kezelhető ipari gépek különböző méretben és meghajtással, mindenféle felületre és igénynek megfelelően.

Részletek itt....Tennant polírozógépek

1100-2000 ford./perc tartományban magas minőséget biztosít. Állítható kefenyomással, opcionális szívó és sprayszóró egységgel, illetve a felülthez illeszkedő fejjel rendelkezik.

Részletek itt....Tennant szőnyeg és kárpittisztító gépek

Napi és alaptisztításra alkalmas, kábeles vagy akkumulátoros tisztítógépek, akár 20 perces száradási idővel. Elsősorban hotelek, bevásárlóközpontok, iskolák, irodák és repülőterek felületeinek tisztítására ajánljuk, extrakciós vagy hengerkefés technológiákkal.

Részletek itt....Tennant seprőgépek

Tökéletes és pormentes seprés zárt környezetben is, 67 cm-től akár 168 cm-es munkaszélességig választható munkaszélességű gépek; mechanikus, akkumulátoros, dízel vagy gáz üzemű meghajtással. Tennant által szabadalmaztatott porszűrő és elszívó rendszerrel rendelkeznek.

Részletek itt....Tennant gyalogkíséretű súrológépek

Tagolt kis- és közepes felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek, elsősorban bevásárlóközpontok, retail jellegű kereskedelmi egységek hideg burkolatának tisztítására ajánljuk. 600-2500 nm-es felületek ideális takarító automatája. Opcionálisan költségkímélő és vegyszermentes technológiákkal is rendelhető. Választható munkaszélességek: 38 cm-től 80 cm-ig, illetve elektromos meghajtással (kábel vagy akkumulátor) típustól függően.

Részletek itt....Tennant ráülős súrológépek

Közepes és nagy felületek napi takarítására alkalmas tányér vagy hengerkefés takarítógépek, elsősorban kereskedelmi és ipari jellegű felületek tisztítására ajánljuk. 2500 nm feletti területek ideális takarító automatája, akár óránkénti 15 000 nm-es teljesítménnyel. Opcionálisan költségkímélő és vegyszermentes, illetve vízvisszaforgató rendszerekkel is rendelhető. Választható munkaszélességek: 65 cm-től 137 cm-ig, akkumulátoros, dízel, illetve gáz üzemű meghajtással típustól függően.

Részletek itt....Tennant kombinált seprő-súrológépek

Maximális termelékenység érhető el a magas minőségű súrolás és seprés által akár egy munkafázisban is. Mindenféle és fajta szennyeződés eltávolítására alkalmas kül-és beltéren egyaránt. Elsősorban nagyobb ipari vagy mélygarázs területek tisztítására alkalmas. Akkumulátoros, dízel, illetve gáz üzemű meghajtással.

Részletek itt....Költség kímélő technológiák

Itt olvashatnak a Tennant technológiai újdonságairól, fejlesztésekről, vezető innovációs megoldásokról.

Részletek itt.... 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz