Szerzői jogok - Profi takarítóeszközök vásárlása szakértőtől - Profitakaritokboltja.hu

keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szerzői jogok

Szerzői jogok

 
Cégünk 2017. május 08-től csak adószámmal rendelkező egyéni és társas vállalkozásokat ( pl. Kft. Bt. Kkt., Zrt, Nyrt., stb. ) tud kiszolgálni.
 

Azzal, hogy belép a www.profitakaritokboltja.hu szájtrendszer (profitakaritokboltja.hu,dr-schnell.hu, cleanmarket.hu stb.) valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A www.profitakaritokboltja.hu webszájton  található tartalom a Clean Market Kft  szellemi tulajdona. ( kivéve a
smartmatt székalátét anyagát, mert az a gyártó tulajdona.)

A  Clean Market Kft fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A Clean Market Kft előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.


A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Clean Market Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.


A Clean Market Kft pontos és hiteles információk adatok közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz