Költözés - Profi takarítóeszközök vásárlása szakértőtől - Profitakaritokboltja.hu

keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Költözés

Költözéssel kapcsolatos információk:
 
2017. Április 28-án pénteken 17 órakor a Kén utcai üzletünk 17 év után elköltözik. Ezért május 02-tól 05-ig zárva tartunk. Május 08.-án hétfőn reggel 9 órától az új (1205 Budapest Határ út 56.) bemutatótermünkben vásárolhat.
 
A költözés ideje alatt az online rendelési felület természetesen zavartalanul üzemelni fog, a kiszállításban azonban várhatóan egy hét csúszással fogunk tudni dolgozni.

Cégünk 2017. május 08-től csak adószámmal rendelkező egyéni és társas vállalkozásokat ( pl. Kft. Bt. Kkt., Zrt, Nyrt., stb. ) tud kiszolgálni.


Hol található pontosan a profitakaritokboltja.hu új üzlete?

Az új üzlet a 1205 Budapest Határ út 56. szám alatt található. Egy rózsaszín, cipzár díszítéses homlokzatú épület másik, sárga fele, melynek oldalán egy barna kapu található, ott tud behajtani az udvarra. (közvetlen mellette egy bezárt benzinkút található)

 
Van vevőparkoló?
IGEN! A Kén utcai, sorompós portaszolgálatos, nehézkes bejutás a múlté!
Az új helyünkön az udvaron kényelmesen  meg tud állni, közvetlenül az üzletünk előtt.

 
Tudok majd ott is rendelés nélkül vásárolni?
Igen. Ahogy a eddig megszokhatta, üzletünkben kollégáink segítenek a rendelés nélküli vásárlásban, vagy az üzletben elhelyezett biztonságos számítógépen történő rendelésben.
 

Bankkártyával tudok fizetni majd?
Igen..
 

Mikor nyit az üzlet?
Május 08-án reggel 9 órakor.
Nyitva tartásunk megváltozik: munkanapokon 9-17 óráig leszünk nyitva!
 

Miért költöztünk?
Mint már az utóbbi időben láthatta, ha nálunk járt, kinőttük jelenlegi központunkat, és a portaszolgálat miatt a bejutás, parkolás is problémás volt.
Szeretnénk a jövőben is kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, magasabb színvonalon kiszolgálni vevőinket ezért szükségessé vált egy nagyobb bemutatóterem és logisztikai terület.

Megújulva várjuk Önöket május 08-tól!


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz